Despre Nina

Sunt Life Coach, Master NLP, Psihoterapeut Transpersonal în formare, Trainer, Autor de programe de dezvoltare personală și antreprenor din 2006.

Până să ajung aici 10 ani din viață am organizat târguri și expoziții (de construcții, de agricultură, de mașini noi, de îmbrăcăminte și încălțăminte, de nunți, de mâncăruri și produse tradiționale, Târguri de Crăciun și târguri pentru o viață sănătoasă – body, mind and spirit), am avut un radio online, am făcut vânzări de materiale promoționale, am realizat clipuri de prezentare pentru companii, am fost președintele Filialei Giurgiu a Patronatului Național Român și am fost purtător de cuvânt al Filialei Giurgiu a Partidului Național Liberal.

Am fost respinsă și mi s-a închis ușa în nas de multe ori: de clienți, de prieteni, de bărbați. Viața mi-a spus ”nu” de fiecare dată când mă îndreptam spre ceva ce nu era pentru mine.

Am experimentat și dificultăți: am fost la un pas de depresie, de câteva ori afacerea mea a fost în pragul falimentului, am divorțat după 13 ani de relație, mi-a fost teamă de singurătate și m-am confruntat cu mai toate emoțiile negative. Nu puteam să îmi văd potențialul uriaș pe care îl aveam. Practic zăceam pe o comoară despre care nu știam nimic.

Am crezut că viața nu îmi mai poate oferi ceva bun. Urma doar să îmi târâi zilele simțind în fiecare zi frustrare că nu am realizat nimic bun în viață. Mă priveam în oglindă și nu mă mai recunoșteam. Nu mai eram eu.

Această perioadă a fost o etapă din viața mea pentru care sunt foarte recunoscătoare întrucât am învățat enorm din toate aceste experiențe din trecutul meu.

Apoi am renăscut pentru a doua oară. Am găsit în mine puterea vindecării emoționale și puterea de a mă ridica din nou și a mă redescoperi pe mine așa cum nu o mai făcusem vreodată. De fapt pentru prima oară în viață simțeam că în sfârșit eram eu însămi cu adevărat.

Așa am început să scriu și am devenit life coach. Așa am ajuns să urmez calea mea, nu a altora, am scăpat de programările sociale, am redescoperit puterea mea interioară enormă și bucuria de a trăi.

Am început treptat să îmi construiesc o nouă viață și să îmi îndeplinesc visurile. Mi-am schimbat domiciliul și m-am mutat la București. Am făcut prima mea investiție financiară. Am călătorit în mai toată România, în Elveția, Austria, Germania, Italia, Bulgaria, Grecia, Statele Unite, Turcia, Thailanda, Malaezia, Singapore. Am urmat zeci de cursuri și am investit peste 10.000 de euro în educația mea și pregătirea profesională.

Am citit sute de cărți de psihologie, dezvoltare personală, programare neuro-lingvistică, spiritualitate și educație financiară.

Astăzi simt că îmi trăiesc viața exact așa cum îmi doresc. Lucrez cu oamenii în sesiuni individuale de coaching, organizez seminarii și cursuri, scriu zilnic și tot ceea ce fac o fac pentru că îmi doresc să aduc un aport consistent la construirea unei lumi mai bune în care oamenii exprimă cât mai mult din potențialul lor, își urmează visurile, trăiesc fericiți, împliniți, fără griji financiare.

Cred că nimic nu este întâmplător. Viața este un dar, iar eu sunt binecuvântată. Le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în drumul meu și celor care m-au respins deopotrivă pentru că ei m-au adus mai aproape de mine însămi și de calea mea. Sunt în fiecare zi fericită și mă simt împlinită. Știu că lucruri bune mă așteaptă în continuare.

Îți mulțumesc ție pentru încrederea pe care mi-o acorzi, pentru că am lucrat împreună sau pentru că mă citești și pentru că îmi dai posibilitatea de a exprima din darurile mele și de a face ceea ce îmi place.

Schimbarea e posibilă și pentru tine. Știu că ești în căutarea fericirii, iubirii, împlinirii personale și profesionale. Sunt convinsă că dacă te-ai înscris pe acest drum al auto-cunoașterii și al evoluției personale vei găsi ceea ce cauți și că viața are pentru tine surprize frumoase la care nici nu te aștepți.

Pregătire profesională:

 • Coach Mastery School
 • Formare în WingWave Coaching®
 • Formare în psihoterapie transpersonală – European Transpersonal Psychology Association
 • Master NLP – ARONLP și EANLP – Asociația Europeană pentru Programarea Neuro-Lingvistică
 • Practician NLP – ARONLP și EANLP – Asociația Europeană pentru Programarea Neuro-Lingvistică
 • Trainer în comunicare și relații interpersonale prin Metoda Espere® – Jacques Salome
 • Facilitator respirații Pneuma® – Inkarri Cultural Association
 • Formator acreditat de CNFPA/ANC – Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor
 • Vârstnice si Ministerul Educatiei Nationale
 • Facultatea de psihologie, UEB – în curs
 • Facultatea de Comunicare și Relații Publice – SNSPA
 • Master în Management și Comunicare în afaceri – SNSPA

Ce spun alții despre mine?

Daniel Zărnescu ConstruimImperii.ro 20 iunie 2017

Nina este energie și entuziasm molipsitor. Atunci când lucrezi cu un coach, este foarte importantă chimia care se creează între tine și el. Iar chimia rezultă din autenticitatea coach-ului. Nina este autentică și are acel >ceva< care nu te lasă indiferent.

Horia Radu Trainer NLP, LimbajulNonVerbal.ro 20 iunie 2017

Nu am cunoscut persoană mai independentă, determinată și mai optimistă ca Nina. Transmite energie, încredere și siguranță prin toți porii, în tot ceea ce face. Și ce e cel mai fain la ea .. .. este că atitudinea asta molipsitoare de entuziasm și efervescență nu e antrenată. Sau "afișată". E 100% naturală! Așa e ea! Până la ultima celulă din organismul ei!

Marius Simion NLPMania.ro 20 iunie 2017

Am cunoscut-o pe Nina la cursul meu de NLP. Este o persoană cu o energie pozitivă cum rar am întâlnit și, cel mai important, nu păstrează pentru ea această energie ci o dăruiește cu toată inima celor din jurul ei.