Despre Nina

Sunt antreprenor din 2006, coach, master NLP și expert în comunicare. Susțin conferințe, cursuri și sunt speaker. Sunt autor de cărți, psihoterapeut transpersonal în formare și autor de programe de dezvoltare personală. 

Primul ”job” l-am avut în timpul liceului perioadă în care doi ani am prezentat și realizat mai multe rubrici tv pentru adolescenți. Tot atunci am făcut și primele mele vânzări către clienți business: am semnat două contracte de publicitate cu două firme pentru promovarea acestora în emisiunea la care lucram.

În timpul facultății mi-am luat și primul job ”adevărat” tot într-o televiziune de data aceasta ca reporter și producător al jurnalului de dimineață. Munceam nopțile și în weekenduri. Câștigam bani frumoși. Apoi am schimbat. M-am angajat într-o casă de producții media. Firma la care lucram producea video-uri și edita o revistă pentru Tarom. Așa l-am cunoscut pe primul meu mentor în business, șeful meu de atunci a cărui mână dreaptă am devenit foarte curând. Ulterior acesta a vrut să devenim asociați. Eu am ales să merg pe drumul meu.

Așa că în ultimul an de facultate îmi dădeam demisia de la cel de-al doilea job din viață și îmi făceam firma mea. Am început prin a face de toate: filme de prezentare pentru companii, inscriptionări de materiale promoționale, tipărituri. Aș fi făcut orice doar să știu că reușesc pe calea antreprenoriatului.

La scurt timp după aceste încercări am găsit o nișă de piață pe care am rămas mai bine de 10 ani. Organizam târguri și expoziții pentru companii. Mi-a plăcut la nebunie să organizez evenimente. Am făcut târguri auto, târguri de agricultură, de nunți, de îmbrăcăminte și încălțăminte, de produse alimentare, târguri de Crăciun și festivaluri.

Apoi m-am reîntors la media. Mi-am făcut propriul post de radio online și un site de știri locale. Iar nebunie, activitate intensă, lucruri noi de învățat. În paralel țineam în continuare târguri și expoziții. Apoi am devenit președintele unei filiale din țară a Patronatului Național Român.

Am experimentat și dificultăți: am fost la un pas de depresie, de câteva ori afacerile mele au fost în pragul falimentului, am divorțat după 13 ani de relație, mi-a fost teamă de singurătate și m-am confruntat cu mai toate emoțiile negative. Am fost în punctul cel mai de jos în care simțeam că nu mai am ce pierde.

În viață mi s-a închis ușa în nas de multe ori: de clienți, de prieteni, de bărbați. Viața mi-a spus ”nu” de fiecare dată când mă îndreptam spre ceva ce nu era pentru mine.

La un moment dat am crezut că viața nu îmi mai poate oferi ceva bun. Urma doar să îmi târâi zilele simțind în fiecare zi frustrare că nu am realizat nimic bun în viață. Mă priveam în oglindă și nu mă mai recunoșteam. Nu mai eram eu.

Această perioadă a fost o etapă din viața mea pentru care sunt foarte recunoscătoare întrucât am învățat enorm din toate aceste experiențe din trecutul meu.

Apoi am renăscut pentru a doua oară. Am găsit în mine puterea vindecării emoționale și puterea de a mă ridica din nou și a mă redescoperi pe mine așa cum nu o mai făcusem vreodată. De fapt pentru prima oară în viață simțeam că în sfârșit eram eu însămi cu adevărat.

Așa am găsit în mine puterea de a continua antreprenoriatul (de la care oricum nu făcusem pauza), dar de data aceasta cu o altă energie, am devenit coach, speaker și început să scriu. Așa am ajuns să urmez calea mea, nu a altora, am scăpat de programările sociale, am redescoperit puterea mea interioară enormă și bucuria de a trăi.

Am început treptat să îmi construiesc o nouă viață și să îmi îndeplinesc visurile. Am făcut prima mea investiție financiară. Am făcut ceea ce îmi dorisem mereu să fac, dar cumva nu găseam niciodată timp sau bani. Am călătorit în mai toată România, în Elveția, Austria, Germania, Italia, Bulgaria, Grecia, Statele Unite, Turcia, Thailanda, Malaezia, Singapore. Am urmat zeci de cursuri și am investit peste 10.000 de euro în educația mea și pregătirea profesională.

Am citit sute de cărți de psihologie, dezvoltare personală, programare neuro-lingvistică, spiritualitate, marketing, antreprenoriat și educație financiară.

Astăzi simt că îmi trăiesc viața exact așa cum îmi doresc.

Cred că nimic nu este întâmplător. Viața este un dar, iar eu sunt binecuvântată. Le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în drumul meu și celor care m-au respins deopotrivă pentru că ei m-au adus mai aproape de mine însămi și de calea mea. Sunt în fiecare zi fericită și mă simt împlinită.

Îți mulțumesc ție pentru încrederea pe care mi-o acorzi, pentru că am lucrat împreună sau pentru că mă citești și pentru că îmi dai posibilitatea de a exprima din darurile mele și de a face ceea ce îmi place.

Schimbarea e posibilă și pentru tine. Știu că ești în căutarea fericirii, iubirii, împlinirii personale și profesionale. Sunt convinsă că dacă te-ai înscris pe acest drum al auto-cunoașterii și al evoluției personale vei găsi ceea ce cauți și că viața are pentru tine surprize frumoase la care nici nu te aștepți.

Pregătire profesională:

 • Coach Mastery School
 • Formare în WingWave Coaching®
 • Formare în psihoterapie transpersonală – European Transpersonal Psychology Association
 • Master NLP – ARONLP și EANLP – Asociația Europeană pentru Programarea Neuro-Lingvistică
 • Practician NLP – ARONLP și EANLP – Asociația Europeană pentru Programarea Neuro-Lingvistică
 • Trainer în comunicare și relații interpersonale prin Metoda Espere® – Jacques Salome
 • Facilitator respirații Pneuma® – Inkarri Cultural Association
 • Formator acreditat de CNFPA/ANC – Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor
 • Vârstnice si Ministerul Educatiei Nationale
 • Facultatea de psihologie, UEB – în curs
 • Facultatea de Comunicare și Relații Publice – SNSPA
 • Master în Management și Comunicare în afaceri – SNSPA

Ce spun alții despre mine?

Daniel Zărnescu ConstruimImperii.ro 20 iunie 2017

Nina este energie și entuziasm molipsitor. Atunci când lucrezi cu un coach, este foarte importantă chimia care se creează între tine și el. Iar chimia rezultă din autenticitatea coach-ului. Nina este autentică și are acel >ceva< care nu te lasă indiferent.

Horia Radu Trainer NLP, LimbajulNonVerbal.ro 20 iunie 2017

Nu am cunoscut persoană mai independentă, determinată și mai optimistă ca Nina. Transmite energie, încredere și siguranță prin toți porii, în tot ceea ce face. Și ce e cel mai fain la ea .. .. este că atitudinea asta molipsitoare de entuziasm și efervescență nu e antrenată. Sau "afișată". E 100% naturală! Așa e ea! Până la ultima celulă din organismul ei!

Marius Simion NLPMania.ro 20 iunie 2017

Am cunoscut-o pe Nina la cursul meu de NLP. Este o persoană cu o energie pozitivă cum rar am întâlnit și, cel mai important, nu păstrează pentru ea această energie ci o dăruiește cu toată inima celor din jurul ei.