Scapă rapid de probleme și blocaje!

 • Treci printr-o perioadă grea cu relațiile, cariera sau banii?
 • Ai o stare emoțională care nu te ajută deloc?
 • Simți că poți mai mult?
 • Tot auzi că soluția este la tine dar nu o găsești?
 • Ți se pare că este greu?

Gata! Spune stop suferințelor din viața ta și regăsește-ți puterea interioară!

Sună și fă-ți acum o programare!

Ce este Life-Coaching-ul

Life-coaching-ul este un proces orientat spre rezultate și bazat pe dialog, concentrat pe prezent și pe viitor în care tu vei ajunge de la starea actuală la starea dorită.

Împreună vom explora care sunt dificultățile cu care te confrunți acum, ce blocaje ai, ce obstacole întâlnești, de unde vin și cum le poți depăși. Vom vorbi despre dorințele tale și te voi ajuta să îți concepi strategii de acțiune pentru a le îndeplini.

Tu ești singurul expert în viața ta și tu știi cel mai bine cine ești și ce ai nevoie. Tu ești singura persoană care știe cel mai bine care este acel ”the best” pentru tine acum în viața ta.

Eu, ca expert în life-coaching și în lucrul cu oamenii, te pot ajuta să identifici acest ”the best” și să îl pui în aplicare. Nu îți voi oferi sfaturi, nu îți voi spune ce să faci și nici nu te voi judeca în niciun fel.

Să te cunoști pe tine însuți este esențial în viață. Iar fericirea vine din a ne trăi viața în acord cu Sinele nostru autentic.

Însă, de multe ori, nu suntem bine în viață tocmai pentru că nu ne cunoaștem suficient pe noi înșine, nu ne îndreptăm atenția spre interiorul nostru, ne lăsăm influențați de oamenii din jurul nostru, acționăm mecanic în baza tiparelor învățate în copilărie, luăm decizii în funcție de ce vor ceilalți, ne pierdem conexiunea cu Sinele nostru autentic și ajungem astfel să manifestăm gânduri, emoții și comportamente pe care nu ni le dorim. Trăim inconștient și ajungem să nu ne mai placă viața pe care o trăim, ne este frică să facem schimbări, ne blocăm și uneori parcă nu ne mai recunoaștem nici pe noi înșine. Acesta este momentul în care chiar ai nevoie de o schimbare.

Cum știi dacă Life coaching-ul e
pentru tine?

Life-coaching-ul este pentru tine dacă:

 • Îți dorești o schimbare în viața ta și nu știi de unde să începi
 • Vrei să obții ceva dar nu știi cum
 • Te simți confuz, plafonat sau ți-ai pierdut pofta de viață
 • Vrei să scapi de suferința și nefericirea din viața ta
 • Vrei să nu mai intri în relații dependențe și care te fac să suferi
 • Vrei să scapi de anumite emoții negative pe care le simți
 • Vrei să simți bucurie, fericire și împlinire
 • Îți dorești să te cunoști mai bine inclusiv din punct de vedere spiritual
 • Vrei să îți explorezi potențialul cât mai mult
 • Vrei să îți crești încrederea în tine
 • Vrei să depășești anumite frici
 • Vrei să depășești anumite obstacole
 • Îți dorești să iei o anumită decizie și nu știi ce să alegi
 • Te gândești să faci o schimbare de profesie sau carieră

Tu ai în tine toate resursele necesare pentru a-ți trăi viața la care visezi
chiar dacă acum poate nu le vezi sau sunt blocate.

Cum se derulează
o ședință de Life coaching?


 • Apel online

  (pe Skype)

 • Apel GSM
  (telefonic)

 • În condiții de
  confidențialitate
  garantată 100%.
  În cadrul unor
  ședințe individuale

Ce spun cei care au lucrat cu mine

Raluca Copaciu Cadru didactic 21 iunie 2017

Lucrul cu Nina mi-a dat speranta asupra vietii, speranta ca viata poate fi asa cum vreau eu, ca viata poate fi frumoasa. Nina este un terapeut foarte bun. La prima sedinta eram într-o stare foarte proasta, mi-as permite sa zic chiar depresie. Dar chiar dupa prima sedinta am inceput sa fiu mult mai bine! M-a ajutat sa ajung la concluzii la care aveam nevoie sa ajung pentru binele meu.

Alexandra Atanasiu Director Oriflame 21 iunie 2017

“Ce poate fi mai frumos decat sa înveți lucruri de viata de la un om minunat, care pune pasiune in ceea ce face? Ma fascineaza postarile Ninei si m-au convins sa merg la un seminar de exceptie, RE-START Secretele atingerii obiectivelor, tinut intr-o zi de sambata, când poate alte persoane aleg sa-si petreaca altfel acea zi libera..a fost ziua in care mi s-a schimbat complet viziunea asupra vietii, iar prima intalnire individuala, m-a dat complet peste cap...de ce? Pentru ca Nina m-a facut sa gasesc singura solutii la problemele mele si m-a facut sa vad lucrurile cu alti ochi 🙂 Multumesc, draga Nina!

Adina Achirei Terapeut Bowen 21 iunie 2017

Când pronunț acest nume Nina îmi apar – un soare de fată, claritate, putere, viziune, hotărâre, reușită, stâncă, de neînvins, inspirație, zâmbet, culoare, pasiune, muncă, cunoaștere, feminitate, hai, că se poate!”.

Dacă eu am putut și tu poți! Nu o să te amăgesc că e ușor! Și, da, se poate!

Nina - fata care pune steagul sus în vârful muntelui și te așteaptă și pe tine acolo. Pentru că știe că și tu poți!

Toni Dragu Antreprenor 21 iunie 2017

”Nina Elena Paraschivescu este persoana care stie sa-ti largeasca orizonturile mintii. In urma cu cateva saptamani ma aflam intr-un blocaj mental, iar in urma discutiilor cu Nina am reusit sa-mi dau seama exact de ceea ce imi lipseste.

Irina Elena Angajat comercial 21 iunie 2017

Experiența mea cu Nina a fost minunata. Mi-a dat multă încredere în mine și mi-a oferit soluții la care eu singura nu m-as fi gândit niciodată.

Raul Tudor Student 21 iunie 2017

Dacă simți că ai blocaje sau confuzii în anumite lucruri pe care ar vrea să le întreprindă îți recomand să lucrezi cu Nina pentru că îți pune limitele la încercare. Chiar cred că poate fi de mare ajutor. După fiecare dată când mă întâlnesc cu ea descopăr un nou univers din mine.