Curs Dezvoltare Emoțională

 

Ai obosit? Te simți stresat mai mereu? Ți-e greu să te relaxezi?
Simți că ai probleme peste care îți este foarte greu să treci?

Dacă treci printr-o suferință emoțională, simți tristețe, gol interior, te înfurii repede, sau ceva în viața ta nu funcționează așa cum ți-ai dori, poate la serviciu sau acasă cu partenerul care simți că te scoate din minți la propriu, acum este momentul să acționezi.

Cei mai mulți oameni în astfel de situații reacționează după două tipare care nu doar că nu le rezolvă problema, ci din contră creează și mai multă suferință interioară pe termen lung.

Oamenii din primul tipar-reacție se fac că nu își văd propriile probleme, își neagă durerea și emoțiile crezând că astfel ele vor dispărea de la sine. Reprimă ceea ce simt, ajung la un stres și mai mare, iar uneori chiar apar dureri fizice în corp sau boli.

Cei din al doilea tipar-reacție dau vina pe partener sau pe persoana cu care intră în contact crezând că de vină este celălalt care nu face ce trebuie, nu spune ce trebuie sau ce este bine să spună. În ambele situații problemele se adâncesc și mai mult, iar suferința interioară nevindecată devine tot mai mare.

Până când? Până într-o zi când ajungi să nu mai suporți și atunci se întâmplă exact acel lucru de care îți era cel mai frică: rămâi singur, partenerul te înseală, simți că în prieteni nu poți avea încredere, părinții nu te înțeleg, la serviciu ai viață grea, te simți izolat și nefericit. În plus ai enorm de muncă. Te simți stresat și ai presiunea banilor. Te-ai săturat! Nu mai vrei. Cu așa emoții nu este de mirare că toată viața îți pare fără sens, iar problemele prea multe și prea apăsătoare. Cine ce-o avea cu tine?

Nu are nimeni nimic cu tine. Totul este despre tine și despre emoțiile tale. Însă nu despre cele de acum, ci despre cele din copilăria timpurie. Creierul copilului când este mic funcționează în unde de joasă frecvență, iar cogniția nu este încă dezvoltată, astfel că tot ceea ce se întâmplă ți s-a întâmplat când erai copil ți-a intrat direct în subconștient. orice suferință care pentru un adult pare banală, pentru un copil este enormă și ea i se întipărește adânc în psihic. Poate acum ți se pare o prostie că ai fost gelos când s-a născut fratele tău, că mama te-a bătut la fund, că ți se spunea că ești prost sau rău atunci când nu erai cuminte sau că părinții tăi inițial nu și-au dorit un copil însă ”din întâmplare” ai apărut tu pe lume.

Emoțiile nevindecate din trecut au ecou în viața de acum și se manifestă în relațiile tale de astăzi. Gândește-te ce s-ar întâmpla dacă cineva ți-ar pune sare pe unul din degete? Te-ar ustura? Probabil că nu. Dar dacă ai o rană la acel deget și cineva îți pune sare pe ea? Exact, te va ustura al naibii de tare, vei țipa, vei vrea să fugi și vei învinui persoana care a pus sare pe degetul tău. Același lucru se întâmplă și în relațiile tale.

Tu ai datoria față de tine să îți vindeci rana și să te îngrijești permanent de felul cum te simți. Ai venit pe lume nu pentru a suferi sau a trăi în ignoranță, ci pentru a evolua emoțional, spiritual.

Din 13 septembrie o nouă grupă începe cursul de Dezvoltare Emoțională în București.

    • Ne vedem de 2x/lună, seara de la 18:15
    • Locația: București, Education Point, str. Mendeleev, nr. 7-15
    • 1 Modul = 60 eur
    • Curs de 7 module + O Tabără intensă

Uneltele pe care te învăț la curs să le folosești sunt instrumente care te vor ajuta să lucrezi cu mintea ta subconștientă astfel încât să poți schimba la tine comportamente, emoții, suferințe interioare și relațiile cu oamenii din viața ta. Sunt tehnici și exerciții pe care eu le folosesc în cabinetul meu atunci când fac terapie sau coaching cu clienții.

Cu ce te ajută acest curs?

Scapi de gândurile negative
Îți vindeci emoțiile distructive
Îți vindeci rănile emoționale
Îți îmbunătățești relațiile
Îți crești starea de bine și de fericire
Accesezi puterea subconștientului tău
Practici meditația și hipnoza

Modulul 1 (13 septembrie, 18:15) – Cum să creezi relații profunde cu oamenii din viața ta, să îi faci să se simtă confortabil în prezența ta și să te placă instant – din tainele terapeuților. Limbajul nonverbal, sistemul antirelațional și comunicarea care susține și hrănește cu adevărat relațiile tale cu oamenii din viața ta.

Modulul 2 (27 septembrie, 18:15) – Cum să scapi de acuzele și criticile celorlalți și să încetezi tu însuți a mai acuza și critica, practici de transformare a gândurilor negative.

Modulul 3 (11 octombrie, 18:15) – Cum să reduci și chiar să elimini suferința interioară atașată unor evenimente negative din trecutul tău.

Modulul 4 (25 octombrie, 18:15) – Înveți să îți auto-observi limbajul care îți amplifică suferințele emoționale și să îți schimbi singur stările emoționale prin utilizarea super-întrebărilor la fel cum un terapeut face în cabinetul lui de psihologie.

Modulul 5 (8 noiembrie, 18:15) – Cum intri în propriul tău subconștient și cum poți modifica acolo convingeri care te limitează și te țin blocat în situații neplăcute sau chiar dureroase.

Modulul 6 (22 noiembrie, 18:15) – Cum poți să schimbi la nivel emoțional evenimente dureroase din trecutul tău chiar dacă nu ți le amintești mergând chiar până în primul an de naștere.

Modulul 7 (13 decembrie, 18:15) – Blocaje și răni emoționale, vindecare emoțională.

 Tabara de dezvoltare emoțională pentru adulți – puternic experiențială (durata 3 zile, vineri-duminică, ianuarie 2019 – data exactă o vom stabili la curs).